knäpp ett kort nej tack

jag blir så himla dålig på kort, om det inte vore för det så skulle jag posta bilder på mig själv hela tiden. bloggen skulle bara innehålla bilder på mig, när jag äter, dricker, sover, sitter på toa, tar på mig skorna, leker med evan, sitter vid datorn, klipper tånaglarna osv. det är ju synd att jag blir så dålig för tänk vad ni missar!

en sång om ett regn som aldrig kom

jo jag behöver promenadskor, ny hårfärg, dricka på tok för mycket vin, ett lass med pocketböcker, sy in typ alla mina byxor och bli på bättre humör. imorgon är det ju fredag och jag ska äntligen tvätta kläder tjoho tjohej och han den där har inte ringt på hela veckan och min mamma är ute på landet och ringer och tjatar om nyfödda lammungar som hon vill att vi ska se.
nu ska jag sova för det finns ingen anledning till att vara vaken. pusshejhopp.


dirt

jag pratade med min kusin idag som berättade att hennes granne haft FYRA råttor hemma i sin lägenhet. han hade haft vindruvor och nåt mer på balkongen som hade legat där ett tag och råttäcklena hade klättrat dit och sen in genom balkongdörren. det låg råttskit överallt. fatta så jävla äckligt. jag kräks nästan bara jag tänker på det. bläää.