fetstil

jag fryser och det regnar ute och jag är trött.

om ni skulle få för er att vilja ge blod så gå in på den
här sidan och anmäl er.
snart ska jag faktiskt gå och lägga mig. imorgon kommer lollo och hennes melethén hit och hälsar på. och jag hoppas att det dumma regnet låter bli att falla för jag känner för en powerpromenad runt strömmen imorgon bitti.

menvifårvälse.

det ser ut att bli regn

nä vet ni vad. det kunde inte tas något blod från mig eftersom mina blodkärl var för tunna. så nån blodgivare kunde jag inte bli vilket kändes som en jättestor besvikelse. nu måste jag komma på nåt annat generöst att göra. typ sälja mina ägg? haha, närå. hon på sjukan sa dock att jag skulle komma tillbaka om några år och testa igen. så det ska jag. jag har alltid velat ge blod men har alltid vägt för lite (man måste väga minst femtio) och sen blev jag gravid och så måste man vänta nio månader efter att barnet fötts, vilket jag nu gjorde.

han blir ju faktiskt tio månader imorgon! och idag hemma hos anna tog han några mesiga små steg. min toker.

snart kommer lillasyster hit och jag behöver tvätta håret.

krymper

jag äter äckliga tacochips och imorgon ska jag bli blodgivare. hurra för mig. det vill säga om jag inte råkar ha nån blodsjukdom eller hiv eller nåt men det tror jag inte.
linus åkte tillbaka idag efter sjutton dagars lov och buhu för det. men han kommer ju hem igen på fredag och jag och evan ska nog se till att få dagarna att gå lite snabbare.

nu segar vår stenåldersdator så jag tror jag stänger av den en stund. har väl inte heller något mer vettigt att skriva så.
ja. hejdå.

nostalgia

jag lyssnade igenom lite gamla skivor häromdan och hittade den här låten på en bränd blandskiva utan namn. det var miljoner år sen jag lyssnade på den men nu ska den spelas flitigt igen, på repeat och hell no att jag tröttnar.

den är idiotfin och jag älskar den.