leva på röda äpplen

har huvudet fullt med värk och kroppen skriker efter sömn och dessutom har jag bloggkramp.
så nu ska jag somna på soffan.

tjeeheej


klängväxt

åh, jag kunde inte sova i natt för det åskade och blixtrade och regnade och blåste och ett tag trodde jag att hela huset skulle flyttas, eller att åskan stod utanför vårt sovrumsfönster och ville ta sig in.
idag har jag huvudvärk och mår äckligt illa och har inte kunnat äta nåt. och så ska jag jobba. hurra.
jag får stå ut. det är bara några timmar fram till stängning. sen kommer linus och evan med bilen och hämtar mig. imorrn är jag ledig, då ska jag åka till stan och lägga pengar på nya linser.

hejhej

en bild säger mer än tusen ord sägs det ju...

... så ni får lite plock från midsommarhelgen.


den här lilla skylten (som en halvtimma senare blåste bort) möttes
vi av när vi rullade in till mammas sommarställe.



min moster har skaffat sig en valp, som
tyckte det var roligt att nafsa på min skrämda
unges byxben.

dessa fina blommor plockade min son till
mig dagen efter.


dessutom har jag kört lite bil, jobbat (idag), varit på tre kalas, (varav två var mina egna) och ätit alldeles för mycket tårta, glass och grillat.


it's my birthday and i cry if i want to

tror linus somnade när han skulle lägga evan. jaha. ska jag väcka honom eller inte? ska jag tvätta av mig mina fotsvettsfötter efter denna arbetsdag eller ska jag skita i det och helt enkelt stinka ända till imorrn? det är kvällens stora frågor. dessutom går jag och våndas över att det är försent att dammsuga upp alla miljoner smulor som av nån konstig anledning har hamnat på vårt köksgolv. hur hamnade dom där? ingen aning. tål att tänkas på.

rubriken är för övrigt en aning missvisande om man läser det här ikväll (tors) för det är ju inte förran imorgon (fre) som jag får gråta på min födelsedag. vad det nu finns att gråta över... kanske att jag blir ett helt år äldre (tju..uu..goo..ttttre för att vara exakt) och att jag har ont i ena äggstocken, också kallad "lillan" av en på jobbet.


pengakåt

jag känner mig lite som en ballong. jag har levt på chips och cola dom tre senaste dagarna. där rök att vara nyttig. men jag tar igen mig nästa vecka efter midsommar och tårtkalas (jag fyller nämligen tjugotre på självaste midsommarafton).

idag kom lönespecen. två dagar sjuk och det var nästan smärtsamt att se hur mycket pengar man förlorar på att vara det. nu ska jag jobba med halsinfektioner och magsjuka. minsann. jag tänker dessutom sluta klaga på att jag mest jobbar kvällar och jag ska sluta byta ut kvällarna mot dagar. jag jobbar ju bara till augusti. kan ju lika gärna jobba sönder mig den lilla tiden som är kvar. hit med extratider!

nu ska det sovas litegranna!
gonatt.

 

neehej gunga ju!

här sitter vi inne och väntar på regnet. jag är smått uttråkad och riktigt trött. jag har städat, blivit sur för att mjölken gått ut, jagat katt från sovrummet, funderat på att duscha men inte riktigt orkat göra det. gett förslag till min unge på vad man kan göra inomhus men det enda han vill är att gunga.
det är en vanlig måndag vare sig man jobbar eller inte.


bokbrist men det är okej

eftersom jag har brist på böcker som jag inte redan läst så läser jag istället om anna jörgensdotters pappa pralin för sisådär tionde gången.  







jag trodde för övrigt att jag började kvart i nio idag och stressade lite tills jag insåg, ungefär en kvart innan jag skulle gå, att nejdå, jag börjar en hel timme senare.
det gör ju iofs inget förutom att jag kunde sovit lite längre. istället väckte jag evan (med min väckarklocka) vid halv sju.

trettonde juni


nu är det idag och helgen kvar, sen är jag ledig i två
dagar vilket ska bli såå skönt eftersom jag jobbat sex dar i rad.
vad som ska hittas på då har jag ingen aning.
idag ska jag iallafall åka och köpa hårtoning efter jobbet och
antagligen gå och lägga mig tidigt.


blunda

ute är det grått och trist vilket jag inte har något emot eftersom jag ändå ska jobba. jag har ätit bullar till frukost och precis lämnat på dagis och ska snart lunka bort till jobbet. det kommer ta jättelång tid för mina ben känns bortdomnade och resten av kroppen bara tung, så väldigt väldigt tung. jag är inte riktigt vaken än med andra ord. det skulle va så skönt att slippa gå upp en morgon och istället bara somna om och sova ända till eftermiddagen.
jag får skriva upp det på att-göra-listan. men allra först skaffa mig en sån.


mirakel

våra fönster är tvättade! hurra hurra! det tog bara dryga två år (nej jag skojar inte.) det är så rent nu att katten trodde han kunde gå igenom glaset.
å andra sdan så tror vår katt att han kan gå på vatten också...

iallafall. äran för våra tvättade fönster får linus. jag har bara latat mig i soffan och käkat glass.


femte juni


idag ska vi
sitta i solen
åka och handla parasoll till balkongen
klä upp oss lite och gå på studentgrej

tålamod är det inte tal om

att hålla växter vid liv har aldrig varit min starka sida men titta, kattgräset jag köpte, växer minsann!


hela helgen


fred till lördag fanns det inget barn hemma
så då drack tessan och jag vin ur dessa fina muggar.

lördag morgon åkte jag och linus till
mammas landställe och hennes
katt trivdes i vår bil.

söndag åkte vi på utflykt till tropikariet
där det bland annat fanns hajar.


idag var jag och evan ute nästan hela
dagen och på eftermiddan kom anna
och passade evan medan jag klippte
luggen lite hos en frisör. så nu ären kort!