tjoho

tänka sig, idag har jag och linus harit tillsammans i tre år och en dag! vi firade med mcdonaldskäk igår, fast det var iofs innan vi kom på att det var treårsdan. så egentligen firade vi inte alls. vi är bara glada att vi lever.

mmmmmmmmgjh
här är vi! pensionärsparet.


me på en tur?

igår var jag linus och mamma ute i snöovädret och skulle köpa cykel till mig. det kändes lite lustigt att köpa cykel när det inte riktigt går att cykla ännu så vi hittade helt enkelt ingen. eller struntade i att kolla så noga.
idag är det soligt och jätteskönt på balkongen, snön håller på att smälta. jag ska börja jobba idag på ett större varuhus. det ska bli skitskoj! så ingen semester i sommar för mig.
jag hoppas jag hinner hitta en cykel tills det är okej väglag att cykla på för då ska jag lära mig cykla igen (jo allvarligt jag har glömt hur) och då går det fort att ta sig till jobbet och jag behöver inte krångla med bussar eller gå! sen om jag lyckas lära mig att åka säkert ska jag köpa en såndär cykelstol till evan så blir det lättare att lämna på dagis. vi kan ju till och med ta små cykelturer sen, ojoj. jag kanske blir mästare på att cykla! jag har värsta planerna nu!

fina cyklar
utanför huset där jag bor. tre glada snöcyklar!

i'm back!

nu har vi internet igen!
ni får lite blandade bilder. jag är för trött för att skriva.

linus moppar
linus moppar vårt köksgolv.

evans bil

tårtblås
evan fyllde år. linus mamma gjorde tårtbotten och
vi eh, dekorerade den så gott vi kunde. en bil är det
ju förstås!

katten
vår lilla boll floyd.

fia
i helgen spelade vi fia med knuff och drack vin/öl
tillsammans med min kusin anna och hennes kille.
vem som vann är oklart.

nollsex
någonstans i norrköping. vi tog den här bilden på
väg hem från en fest vi sen hamnade på. klockan är
typ halv sju. på morgonen! ojoj. vi lever farligt.

walk on by

jag har varit sjuk i några dagar och nu känns det som att snoret åkt in i öronen och täppt igen och gjort mig döv. enligt hjärkontoret producerar kroppen en liter snor om dan när man är förkyld. intressant.

ikväll ska vi trots min röda, svullna och snoriga näsa, dricka vin tillsammans med min kusin och hennes kille. vi är barnlediga nämligen. det var nog hundra år sen jag drack alkohol. jag kommer säkert ramla ihop av en ynka klunk. vi får väl se helt enkelt.

nu ska jag åka hem igen. är hos mamma för internet hemma är gone gone gone. modemet är paj. jävla skitmodem.

hejdå!

saturday

vårt internet är nu kaputt men linus ska greja imorrn har han sagt. så jag sitter hos mamma istället, fast jag kom inte hit för att slöa vid datorn, så himla internetberoende är jag faktiskt inte. jag kom hit för gratis mat såklart!
nej, egentligen kom jag hit för att jag och mamma var på stan ihop och på vägen hem kände jag att jag behövde byta tampong för det läckte! och hon bor ju på vägen hem. så så var det. sen hade det ju inte ens läckt nåt men det är en hel annan story. en spännande mensstory.

jagoevan