jobbångest

efter att ha varit ledig i fyra dagar så känns det alldeles för segt att gå och jobba heldag imorrn. jag vill inte tänka på det, klarar inte av att sätta väckarklockan ens. åååh.
fast det brukar ju vara helt okej när man väl är där och när halva dagen gått är det bara halva kvar och sen sitter man på cykeln och är påväg hem.
men tills dess... ååååh.


tjugosjätte augusti

om några dagar har vi inget internet så det är väl bäst att passa på att skriva nu, fast internetlösheten kommer dock inte vara länge. vi ska bara byta bredband till något billigare. vi använder inte nätet så mycket. vi laddar aldrig ner filmer eller musik. linus spelar spel på nätet och jag läser nättidningar, bloggar och dreglar på ikeas hemsida.

i fredags festade jag tillsammans med några från jobbet. det var himla skoj och fredagen som kommer nu så ska vi ut och äta allihop. eftersom jag inte vet vad mina fem arbetspolare som var med skulle tycka om att jag la ut bilder på dom så låter jag bli. istället får ni dras med mig. stackare.


matches

en kopp av dagens
humör:
sisådär, eller, ganska bra förresten
kreativitet: jag har gjort tavlor av gamla bokmärken
planer: dricka alkohol med brudarna från jobbet
drog: chips
roligaste: när evan tröstade mig i bilen "ingen fara mamma de va bara traktor". (jag är rädd för att åka bil och när en stor fet traktor åkte förbi så blundade jag för jag var rädd för att vi skulle krocka med den.)
sjuka: att jag är bilrädd
saknad: åhå jag vet inte, idag saknar jag ingenting
köp: ingenting
låt: signaturen till tecknade pippi långstrump, inge vidare bra alltså
frisyr, smink och klädsel: hängigt, inte mycket alls och slappa brallor och en tröja med fläckar på. hoho.
vill ha: en bärbar dator och nytapetserat vardagsrum


brist på fantasi

jag har ätit chips till frukost och funderat på vad jag vill bli när jag blir stor.

är du lika trött som jag?

ja jag vet att jag inte bloggat på ett par dagar men jag har ingen skrivlust alls. mina ögonlocka är tunga redan nu trots att klockan bara är halv fyra. kan iofs bero på att jag städat lägenheten och tvättat sen imorse.

jaja. återkommer... har ju fortfarande tre miljoner tvätt kvar...


tjoffs

fasiken så skumt. jag är helt ensam hemma. min pappa plockade med sig evan ut för att leka och linus jobbar (till och med provjobbar på ett ställe). jag har ätit min middag (två mackor och hundra glas cola) och hämtat torr tvätt. nu ska jag bara orka bädda rent i sängen också men det slutar väl med att jag gör det lagom tills jag går och lägger mig.
har btw gått med på att jobba fredag också. det betyder att jag har en enda ledig dag den här veckan vilken är imorgon. fast egentligen gör det inget (dessutom har jag ju tackat ja till det av egen fri vilja, plus lite pengabehov/begär förstås) och nästa vecka tar jag igen mig för då jobbar jag bara två dar.

 men åh, nu ska jag väl ta och bädda den där jäkla sängen då...

skiftbyte

när jag kommer hem idag från jobbet så åker linus till sitt. imorgon ska han hämta upp min lilla söta syster och hennes kompis på arlanda. det var ju över tre veckor sen jag sist träffade henne och jag kan ju inte låta bli ett erkänna att jag nog saknar henne lite lite iallafall.

på onsdag ska vår nu kärlekskranke floyd kastreras. by by bollar kanske man ska säga...


klagan

jag har en envis huvudvärk och det gick blä på jobbet idag. å andra sidan går det aldrig bra när jag dricker pepsi som lunch istället för att äta nåt.
jaja. nya tag imorrn.


nice suprise och höstkänslor

vi fick en trevlig suprise på våra konton idag. skattepengarna hade kommit in. tjoho! vi bestämde oss för att spara tusenlapparna och köpa nåt skoj nångång. eller använda dom under sämre tider. typ kanske nästa månad när vi bara har en lön att leva på. öh.
annars händer inte mycket alls. jag jobbar och linus är hemmafru. evan har delvis slutat med blöja. han är så duktig den lille ungen. trodde det skulle bli en kamp om liv och död för att få honom att använda pottan men närå, vi behöver inte ens säga till. han grejar det själv. häller till och med ut kisset i toan när han är klar. hallelujah.

det känns för övrigt inte så värst somrigt längre. är det slut nu? det gör inget. det enda jag inte ser fram emot är mörkret. vintermörkret. den eviga vintern som aldrig tar slut. åh, deppigt! så det kanske gör nåt ändå, att sommaren är slut.
fast å andra sidan var det väl inte mycket till sommar i år heller...