run run run away

jag är hemskt uttråkad! linus jobbar till tolv och tv-tablån är full av skit och internet, ja, jag har väl gått igenom varenda tänkbara sida som är något underhållande. trött är jag inte heller, bara för det.

STOR SUCK...

värme värme

i denna värme och lediga vecka har jag:
hurra hurra, blivit solbränd!
sandpapprat och målat ett sängbord från furu till vitt.
läst en himla massa skvallertidningar.
inte druckit tillräckligt med vatten, fy vad dåligt.
åkt jäkligt mycket bil.
varit på jobbet två gånger utan att ha jobbat.
börjat på operation få unge blöjfri.
badat och badat och badat.

imorgon är sista lediga dan. om det stämmer blir det snart dåligt väder igen, kanske till helgen. hoppas hoppas!


in the summertime

jag älskar verkligen att bo i stan bland asfalt och höghus men ibland, när det är sådär varmt som det varit idag, tvingar jag mig själv ut på landet. särskilt skönt är det när det finns en liten badstrand i närheten.
minus med landet är flugor. flugor är det värsta jag vet och just på mammas landställe kryllar det av dom. kanske just för att huset ligger granne med en bondgård som valt att stoppa sina kor i hagen ett stenkast från mammas stuga.


tjugoåttonde juli

jag har lite ångest för jag har nämligen beställt en klänning, det kanske inte låter så konstigt om det inte vore för att jag inte haft på mig klänning sen jag var kanske tolv. hur ska nu detta gå?


hey you

medan linus plus unge åker ut på landet och har det skönt i solen åker jag till jobbet och jobbar dessutom över. fast det gör inget, egentligen. jobbar jag till sex kan jag lika gärna stanna två timmar till. och det lönar sig ju på kontot iallafall.

tjugoandra juli del två




min pojkvän lekte med stenar idag.

tjugoandra juli

att jag är halvt förkyld och nyser om vartannat, att håret inte lyder, att kläderna i garderoben är fula, att lägenheten jag bor i behöver städas och att orken inte hänger med gör att jag mest vill ligga i sängen hela dan istället för att göra nåt av denna solskenstisdag. å andra sidan är det lite lättare att tänka på att från och med imorgon jobbar jag tre dar innan jag går på miniledighet i nästan en vecka. tjoho!

lilla ugglan


det är bara regn

jag cyklade hem i spöregn igår och när jag kom hem, dyngsur med kläder som klistrat sig fast säger min kära son, "mamma det regnar ute". jorå, tack, jag vet.
nu är det soligt och fint men vem vet med den här sommaren. det har ju regnat i stort sett varje dag hela juli.
på måndag MÅSTE det minsann vara liiite fint iallafall (alltså minus regn) för då ska vi packa familjen och åka till kolmården.
nu ska det cyklas i alla världens fart till jobbet. herrå!

round and round and of we go

ikväll mutade vi vår unge med godis så att han skulle sitta still i vagnen medan vi tog en powerwalk, jag och min karl. vi gick runt strömmen och fick lite knott ofrivilligt nersvalda och mötte en snubbe som på vårt första och enda varv runt, sprang sitt tredje och vem vet hur många varv han sprungit innan det. jag tog lite bilder också, med vår halvtrasiga kamera. jag tog bilder på träd, träd och lite mer träd.



dag onsdag

jag är så hungrig att magen nästan vänder sig ut och in och hela fyra bett av något slag har jag på väntra smalbenet som kliar fruktansvärt. men lite positiv måste jag väl ändå vara eftersom jag hann hem innan regnet (och än har det inte kommit nåt heller) plus att jag köpte en fruktskål idag (till frukten vi aldrig har, alltså ett onödigt köp) som var billigare än vad jag trodde. och då var den ändå billig från början. 

fast vad gör man åt insektsbett som kliar? någon som har en huskur?

godmorgon

tanken är väl att jag ska ner på stan om några timmar, helst tidigare men jag sitter här envist morgontrött med pigg unge. någon granne borrar i sina väggar och väckt blev jag faktiskt inte av evan den här gången eller av borrgranne utan av mobilen som ringde i vardagsrummet. jag hann inte svara och tur var väl det för det var jobbet och eftersom jag inte kan säga nej så skulle jag antagligen varit på väg dit just nu.
vad jag ska göra på stan? ingen aning. jag har bara planerat att åka dit. kanske bli ett klädesplagg rikare eller nåt. jaja. vi får se.

fem te ju li

jag vaknade elva och hade troligtvis inte vaknat förran långt mycket senare om det inte vore för att evan pillat på väckarklockan vi aldrig använder. det är väldans varmt ute och jag har kommit fram till att jag nästan inte har ett enda sommarplagg i min jättetråkiga garderob. jag får väl ta och köpa något på stan nästa vecka.
idag ska jag försöka hitta fynd på loppis. jag hoppas på ett vardagsrumsbord men jag har oftast alltid otur eller så kostar det jag hittar lika mycket som ett nytt på typ mio. då är det å andra sidan inte värt det.


tredje juni

varje gång vi bakar bullar här hemma så är det det enda jag lever på förutom coca cola förstås. min mage blir sådär jäsig och fin efter ungefär tre dagar och nu har jag dessutom mens så ni kan ju tänka er vad vacker jag känner mig just nu.
imorgon ska vi till vetrinären med floyd så att han blir vaccinerad och på kvällen åker evan till sin farmor och farfar och linus åker till linköping över natten och jag ska, efter jobbet, till min kusin och dricka ööööl.
nästa vecka ska jag minsann börja motionera igen. PUNKT


arga bin

nån jävel har snott min cykellampa. vilket as! att jag inte märkt att nån varit och pillat på cykeln när den till och med står typ precis utanför vårt fönster. det måste varit när den stått parkerad utanför jobbet. fattar inte, det finns ju miljoner skitfina cyklar med lampor säkert värda flera miljoner utanför mitt jobb, och så går dom på min åtta gånger om begagnade cykel och tar min skitlampa! jag är så arg så hela huset skakar.

eller inte riktigt. jag är inte ens sur. det är mest, ööhh då måste jag ju köpa en ny jävla lampa. kostar säkert som en påse chips om jag har tur. tänk vad mycket chips man kunde få för dom där pengarna. en hel påse. hemska människor som snor ens chipspengar!

första juli

jag har varit riktigt seg på att uppdatera. seg på allting överhuvudtaget men idag var jag ledig och fick det städat hemma och var dessutom och spelade minigolf tillsammans med en jobbkompis plus evan. att ta med mig min son som är en riktig energiknippe som dessutom inte hade sovit midda var ju ett stort misstag. han sprang omkring som en hög liten gris och kastade golfbollar och åt stenar och försökte åkte kana på banorna. kunde inte låta bli att jämnföra mitt monsterbarn med en annan liten två-nånting pojke som alldeles jättesnällt gick bredvid sina föräldrar och varken behövde en eller tvåtillsägelser. men vi överlevde minigolfen även om jag nog aldrig spelat så dåligt nångång. hade inte riktigt med mig koncentrationen. ähum. (men i ärlighetens namn har jag aldrig spelat bra.)

imorrn back to work och nu baka bullar för det jag gått och suktat efter i flera dagar.