i like it blurry

tadam
jag har en trevlig liten huvudvärk och önskar jag hade lite (eller lagom mycket iaf) pengar till att köpa böcker. jag föredrar att köpa böcker faktiskt, än att låna dom på bibliotek även om själva känslan av att hålla i en väl använd lånebok är ganska mysig. fast å andra sidan, hur många snoriga, smutsiga och äckliga händer har inte hållt i just samma bok? jaja, iallafall! jag har en hel lista på böcker som jag, när jag väl får råd, ska köpa. och alltså, om det nu finns nån därute som läser min blogg och som läser böcker så tipsa gärna! jag gillar det mesta men jag gillar inte den typen av böcker som tex marian keeys skriver (heter/stavas hon så?). så ni vet.

och hallå! imorgon blir vi kattägare!

fake it!

hade fejkintervju igår med en utav arbetsledarna på ungdomsresursen. hon klagade lite efteråt på att jag såg en aning obekväm ut. jag hade faktiskt flera anledningar till varför.
1. jag var hemskt kissnödig.
2. skitförkyld! snoret bara rann och rann.
3. gasig i magen.
på min framtida riktiga jobbintervju har jag förhoppningsvis kissat, snytit mig och fisit klart innan. i övrigt fick jag godkänt.

nu ska jag hoppa i mina skor och sen hoppa (eller gå) ut.

this is how it feels to be special

skulle kunna berätta om min jättetråkiga dag på ungdomsresursen och vad det är eller hur tråkigt det är när ens unge har feber eller hur mycket jag skrattade och samtidigt svor när jag halkade nerför femöresbron på vägen hem men nää.
ni får ta del av ännu en låt jag gillar.
tiger lou! nixon!


the same old scenario, the same old rain



damien rice

snooze

åhåjaha. nu var det ett par dagar sen jag skrev nåt. jag är säkert bortglömd nu, slängd i papperskorgen utan så mycket som en snyftning. goodbye. farväl.

var på arbetsförmedlingen idag. jättekul. stod i kö i hundra år för att få träffa en handläggare. var nio nummer bort när jag kom dit och fick en nummerlapp men tänkte att det är väl mer synd om den som är tio nummer bort. eller elva eller tolv. undra om den som hade nummer åtta på sin lapp tänkte likadant. att det är mer synd om mig som har nummer nio? jag tror inte det.


skitunge

grejer
min son och jag drack kaffe häromdan.
tur att det var låtsaskaffe för jag fick min kopp
fylld hela tiden. utan mjölk och utan socker.


all we can do is keep breathing

fghdfhkghjdghj

det har varit struligt med mitt förra jobb vilket har tagit på krafterna. men snart ska det väl ordna upp sig hoppas jag. idag var jag och fikade med en tjej som också jobbat där. vi kom överens om att det är ett skitställe. så det så!


är lite sådär sugen på att börja skolan igen. jag har betyg att läsa upp, surt men sant och det är lika bra att börja med det snart. jag har banne mig inte ens gått gymnasiet! annat var det på min mammas tid. hon hoppade av nian och grejade jobb direkt. nu är det näst intill omöjligt utan en åtminstone gymnasieutbildning.
nästa steg, om jag har pluggnerver kvar är väl att utbilda mig till det jag vill bli. jag vet inte ännu vad men jag tror, kanske att jag börjar närma mig.

nu ska jag försöka på lillskiten i säng. det är har varit skitjobbigt dom senaste veckorna. det slutar oftast med att han skriker och bråkar och tillslut somnar i famnen, svettig och med tårar runt hela ansiktet. det är inte lätt när det är svårt.

allt vi kan göra är att fortsätta andas, liksom.

!

here come the man and he say, he say the show must go on


rinti

jag drömde att jag bröt ett finger. vilket finger minns jag inte
men jag minns att det var sjukt speciellt det där fingret, hade nån förmåga och att
det var fruktansvärt att det var trasigt. sen vaknade jag och kom genast ihåg
att vi hade tvättstuga klockan ett och sen kollade jag på emil i lönneberga på fyran
och bet på naglarna. 


(min syrra tar så många knäppa kort på sin katt, det här är ett utav dom och ja, han är faktiskt sådär ful i vilken vinkel man än tar, nej usch det var elakt - tar genast tillbaka.)

otroligt!

jag tycker det är så himla kul att kolla igenom alla mina fotoalbum. och igår hittade jag en bild där jag har lugg! en ganska ojämn lugg med flera stora hack men skitsamma, på den tiden klippte jag håret själv. det var inte snyggt. fast charmigt. fast inte snyggt. inte alls. ändå är jag sugen på att pluffsa till ansiktet med en ny lugg såhär åtta nio år senare. fast jag vet inte.

jag hittade en massa andra skojiga bilder också. men dom har en annan story. som är spännande, lika spännande som den jag nyss skrev om. lovar och svär!

the same song comin through

evan sover hos min mamma inatt och idag har jag och min kille förbrukat presentkort på stan. jag hittade byxor, ett mirakel herregud! sen fikade vi med kompisar och jag drack det som jag inte tål, alltså kaffe. när vi kom hem var jag helt skakig och hispig. att jag aldrig lär mig.

och så var det med det. årets mest intressanta blogginlägg troligtvis.

heart