puss

jag ska se damien rice! weee. lycka lycka.

(mars nästa år på cirkus i sthlm)


hej mensvärk

på söndagar brukar jag titta på 'sjunde himlen'. det är förjävligt jag vet men jag kan inte låta bli att älska att störa mig på den där satans familjen. jag brukar tänka att jag är deras dotter och att jag röker hasch och knullar runt INNAN jag är gift och att jag svär hela tiden och att jag missbrukar guds namn all the time. det skulle vara så underbart. och ja, jag vet att det är en löjlig tv-serie. men ändå.
och så kan jag ju erkänna att jag på eftermiddagarna kollar på oprah ibland också. och våra bästa år.

annars så tittar jag på grey's anatomy på tisdagar som är det bästa tv-serien ever. och det är iallafall inte ett dugg pinsamt.


hej baksmälla

nu kommer jag plötsligt ihåg varför jag inte längre dricker alkohol.

åh men

min lilla skitunge har hela veckan övat på att ställa sig upp (med hjälp av möbler och mig) och idag klarade han av det utan några större problem. jag väntade mest på att han skulle skippa krälandet (som han för övrigt är riktigt bra på) och börja krypa istället men nänä. fast vad spelar det för roll, han kan ju ställa sig upp även om det är vingligt och osäkert. han ser alldeles lycklig ut när jag berömmer honom och jag blir sådär nördigt stolt. jävla linus som den här veckan ska ligga ute i fält och inte kan ringa till oss! nu måste jag vänta aslänge på att få berätta ju!

men åh.