krymper

jag äter äckliga tacochips och imorgon ska jag bli blodgivare. hurra för mig. det vill säga om jag inte råkar ha nån blodsjukdom eller hiv eller nåt men det tror jag inte.
linus åkte tillbaka idag efter sjutton dagars lov och buhu för det. men han kommer ju hem igen på fredag och jag och evan ska nog se till att få dagarna att gå lite snabbare.

nu segar vår stenåldersdator så jag tror jag stänger av den en stund. har väl inte heller något mer vettigt att skriva så.
ja. hejdå.

Kommentarer
Postat av: lotta

jag skulle jättegärna vilja bli blodgivare, men jag är sååå fruktansvärt rädd för sprutor och sjukhus och allt som hör det till. jag törs verkligen inte... svimmar vid vaccinationer och sådant. hehe.

Postat av: Katja

Fan va duktig du är o bli blodgivare, jag vill oxå ge bort mitt blod men det har aldrig kommit till sig att jag ska göra det. Jag har skaffat mig ett fadderbarn istället, hon heter Ariana o är tretton år o bor i kap verde, Afrika. Jag e med duktig!
Och idag ska jag TATUERA mig... åhhhh... så nervös jag är......

2007-01-09 @ 12:24:36
Postat av: sandra

lotta, har du en väldigt vanlig blodtyp så behöver du iaf inte ha dåligt samvete =) jag är inte ett dugg rädd för sprutor så det var tråkigt att dom inte kunde sricka massa hål i mig!

katja! men vad kul! vad kostar det?

2007-01-09 @ 15:48:51
URL: http://ollikk.blogg.se
Postat av: lotta

det har jag ju visserligen, så för den delen är det ju inte så farligt... men i alla fall... något vill jag göra...

2007-01-09 @ 17:11:34
URL: http://elvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback