jag och min tele.

åh jag är så lessen. min telefon är trasig! jag har fått låna en från min moster så jag HAR iaf en telefon men jag HATAR nokia. jag fattar ingenting trots att jag haft en sån förut. blä. i want my ericsson back! allt är ju borta också. alla sms och bilder, denna jag har nu kan man ju inte ens ha bilder i. jävla skit. jävla lyxproblem men ÄNDÅ! och jag mår illa och jag har huvudvärk. what a wonderful day liksom.
buhu.

Kommentarer
Postat av: lotta

mm, snacka om lyxproblem.
jag fick panik då min blev stulen. inte över att någon kunde ringa upp en massa pengar, utan för att allt försvann. och att jag blev helt handikappad.
fick låna mammas gamla nokia och jag säger samma sak som du: sony ericsson är sååå mycket bättre! (även om jag alltid tidigare haft nokia)

Postat av: Bela

Jag gillar varken Nokia eller Ericsson... Eller, fördelen med Nokia är att dom tål fan vad som helst. Man kan kasta dom i betong och dom håller. Ericson är så seeeega. Jag har Samsung, men gillar egentligen inte den. Man måste ladda batteriet ganska ofta och det är störande. Men då är det en sån där hi-tec telefon med videosamtal och Mp3 och blaha blaha så det är inte konstigt att det drar en massa ström.

2007-07-29 @ 13:28:43
URL: http://bela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback