blunda

ute är det grått och trist vilket jag inte har något emot eftersom jag ändå ska jobba. jag har ätit bullar till frukost och precis lämnat på dagis och ska snart lunka bort till jobbet. det kommer ta jättelång tid för mina ben känns bortdomnade och resten av kroppen bara tung, så väldigt väldigt tung. jag är inte riktigt vaken än med andra ord. det skulle va så skönt att slippa gå upp en morgon och istället bara somna om och sova ända till eftermiddagen.
jag får skriva upp det på att-göra-listan. men allra först skaffa mig en sån.


Kommentarer
Postat av: Bela

Vädret verkligen suger. Inte för att det gör nått efterssom jag jobbar också, men ändå. Sommar på riktigt någon? Ja tack.

Postat av: sandra

vi har ju haft lite sommar och jag hade turen att vara ledig då men nu är det ju svinkallt. liksom jacka? nästan så man får sätta på ungen ett par vantar.

2008-06-11 @ 19:19:02
URL: http://ollikk.blogg.se/
Postat av: tessan

bullar till frukost... Det måste jag oxå göra nån dag snart. eller iaf baka bullar. Så fruktansvärt gott med nybakade bullar.

2008-06-11 @ 21:04:54
URL: http://tessyy.blogg.se/
Postat av: sandra

jaa, vi bakade i söndags och det blev fem påsar. nu är dom slut och jag åt upp mer än hälften själv! det kommer nog ta ett halvår innan svullnaden på min mage försvinner =)

2008-06-11 @ 23:20:52
URL: http://ollikk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback