me på en tur?

igår var jag linus och mamma ute i snöovädret och skulle köpa cykel till mig. det kändes lite lustigt att köpa cykel när det inte riktigt går att cykla ännu så vi hittade helt enkelt ingen. eller struntade i att kolla så noga.
idag är det soligt och jätteskönt på balkongen, snön håller på att smälta. jag ska börja jobba idag på ett större varuhus. det ska bli skitskoj! så ingen semester i sommar för mig.
jag hoppas jag hinner hitta en cykel tills det är okej väglag att cykla på för då ska jag lära mig cykla igen (jo allvarligt jag har glömt hur) och då går det fort att ta sig till jobbet och jag behöver inte krångla med bussar eller gå! sen om jag lyckas lära mig att åka säkert ska jag köpa en såndär cykelstol till evan så blir det lättare att lämna på dagis. vi kan ju till och med ta små cykelturer sen, ojoj. jag kanske blir mästare på att cykla! jag har värsta planerna nu!

fina cyklar
utanför huset där jag bor. tre glada snöcyklar!

Kommentarer
Postat av: Sonja

NICE!!

Postat av: Sonja

jag AVSKYR att man måste skriva en jävla kod varje gång man ska kommentera!!! Ibland skriver man fel och orkar fan inte göra om!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH

2008-03-26 @ 14:44:40
URL: http://burriburr.wordpress.com
Postat av: sandra

jag håller med! bajsblogg.se.

2008-03-26 @ 20:43:01
URL: http://ollikk.blogg.se
Postat av: tanja

vart har du börjat jobba då?

(varför är vi sämst på att ses?)

2008-04-03 @ 10:09:31
Postat av: sandra

tanja - på bauhaus!
vet inte. men jag kan ju ringa dig nåndag snart snart snart så bestämmer vi nåt! typ skriver under kontrakt på det också!

2008-04-03 @ 21:32:15
URL: http://ollikk.blogg.se
Postat av: Anna

jag försökte förut vara nyttig och cykla men det var mest jobbigt å tråkigt då jag får ont i ryggen av min cykel. nu har jag börjat låna mammas och VIPS blev det roligt :) kanske ska ta en cykeltur ihop i vår ;) hehe

ps. hur vet du att cyklarna är glada? :P

2008-04-13 @ 00:22:59
URL: http://smuckert.blogg.se
Postat av: sandra

anna - det vet jag inte. men för att slippa dåligt samvete så intalar jag mig att dom var glada just den snödagen, =)

2008-04-13 @ 15:22:38
URL: http://ollikk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback